0478 21 01 17

Zonneboilers

Voor het installeren of onderhouden van zonneboilers bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten wij als geen ander hoe de juiste zonneboilers te plaatsen én te onderhouden, zodat u er jarenlang plezier aan kan beleven.

Comfort

Een zonneboiler plaatsen zorgt voor heel wat gebruiksgemak en comfort: uw woning wordt verwarmd met zonnestralen en buiten een energiezuinige oplossing is het ook een uiterst eenvoudige én milieuvriendelijke manier om in uw huis een aangenaam klimaat te creëren.

Maak een afspraak en kom langs, of contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie over alle mogelijkheden en hoe u in uw woning een optimaal leefklimaat kan realiseren.

Toepassingen

U kan altijd rekenen op goed professioneel advies over welke aanpassingen u wel en niet hoeft te doen, welke mogelijkheden rendabel zijn en ook welke subsidies en premies u kan verkrijgen voor het plaatsen van een zonneboiler.

Kies voor een betrouwbare partner met LJX technics

Kwaliteitsvolle installaties

Bij ons bent u steeds zeker van kwaliteitsvolle installaties. Wij bereiden steeds alles tot in de puntjes voor en focussen ons op de grote lijnen als op de details. Wij werken daarbij enkel met de beste producten. LJX Technics staat dus garant voor kwaliteit!

Kennis en ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis bij het uitvoeren van ons diensten pakket. Onze verbintenis aan bijscholing en het opdoen van productkennis zorgt ervoor dat u een professionele partner hebt met vakkennis!

Toewijding en klantvriendelijkheid

Wij houden van onze job en van onze klanten. Wij staan steeds open voor uw vragen en leveren een uitstekende ondersteuning. Onze toewijding aan ons vak zorgt steeds voor een top eindresultaat, vraag maar na aan onze talloze tevreden klanten.

De merken waarmee we werken

Wij gebruiken enkel de meest kwaliteitsvolle merken voor all onze installaties. Zo garanderen we steeds duurzaam realisaties.