0478 21 01 17

Elektriciteit

Wij installeren met alle gemak, uiterst professioneel en naar de meest recente veiligheidsnormen, installaties voor elektriciteit. In de omgeving van Passendale, Ieper, Roeselare en Kortrijk zijn wij steeds beschikbaar om zowel woningen en appartementen als bedrijven te voorzien van een goede elektrische installatie.

Mogelijkheden

Ontdek hier alvast een greep uit onze mogelijkheden aangaande elektriciteit:

  • controleren van elektrische installaties
  • installeren van elektrische installaties
  • installeren van verlichting
  • installeren van automatisatie

Onze diensten worden steeds uitgevoerd met de beste materialen, zoals artikelen van Lumatec, om de beste kwaliteit en het mooiste resultaat te verzekeren. Bent u op zoek naar een andere service of heeft u een specifiek project voor ogen? Neem dan even contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Kwaliteit

Wij hebben uiterst veel zorg en aandacht voor de werken die wij uitvoeren. De bedoeling is dan ook dat u helemaal tevreden bent én kan genieten van een mooi en vooral duurzaam resultaat. Die tevredenheid begint bij een goed advies: wij overlopen samen met u alle mogelijkheden, beperkingen en nodige vereisten om de elektrische installatie in uw woonst helemaal op punt te stellen, alvorens aan de werken te beginnen.

Kies voor een betrouwbare partner met LJX technics

Kwaliteitsvolle installaties

Bij ons bent u steeds zeker van kwaliteitsvolle installaties. Wij bereiden steeds alles tot in de puntjes voor en focussen ons op de grote lijnen als op de details. Wij werken daarbij enkel met de beste producten. LJX Technics staat dus garant voor kwaliteit!

Kennis en ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis bij het uitvoeren van ons diensten pakket. Onze verbintenis aan bijscholing en het opdoen van productkennis zorgt ervoor dat u een professionele partner hebt met vakkennis!

Toewijding en klantvriendelijkheid

Wij houden van onze job en van onze klanten. Wij staan steeds open voor uw vragen en leveren een uitstekende ondersteuning. Onze toewijding aan ons vak zorgt steeds voor een top eindresultaat, vraag maar na aan onze talloze tevreden klanten.

De merken waarmee we werken

Wij gebruiken enkel de meest kwaliteitsvolle merken voor all onze installaties. Zo garanderen we steeds duurzaam realisaties.