0478 21 01 17

Verwarming

Wij zijn echte vakspecialisten in het plaatsen van centrale verwarming. Maar niet enkel voor centrale verwarming kan u een beroep doen op ons, ook voor het plaatsen van goed sanitair, elektriciteit, ventilatie en zonneboilers bent u bij ons aan het juiste adres.

Mogelijkheden

Ons bedrijf is actief in de ganse regio van Passendale, Ieper, Roeselare en Kortrijk. Voor het uitvoeren van onze werken (zowel installaties als reparaties) doen wij steeds een beroep op de betere merken zoals Vaillant, Attag,…

Een greep uit onze mogelijkheden:

  • controleren van verwarmingsketels
  • plaatsen van centrale verwarming
  • plaatsen van vloerverwarming

Bovenstaande diensten kunnen op zich plaatsvinden,
of deel uitmaken van een totaalproject of -renovatie.

Service

Bij LJX Technics staan we voor kwaliteit en een goede service: dankzij gedetailleerd vakwerk en professioneel advies op maat slagen we keer op keer deze belofte waar te maken. Bovendien beschikken alle technici die bij ons in dienst zijn over de nodige vergunningen voor het plaatsen en onderhouden van mazoutkachels. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunnen wij feilloos de nodige attesten afleveren.

Kies voor een betrouwbare partner met LJX technics

Kwaliteitsvolle installaties

Bij ons bent u steeds zeker van kwaliteitsvolle installaties. Wij bereiden steeds alles tot in de puntjes voor en focussen ons op de grote lijnen als op de details. Wij werken daarbij enkel met de beste producten. LJX Technics staat dus garant voor kwaliteit!

Kennis en ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis bij het uitvoeren van ons diensten pakket. Onze verbintenis aan bijscholing en het opdoen van productkennis zorgt ervoor dat u een professionele partner hebt met vakkennis!

Toewijding en klantvriendelijkheid

Wij houden van onze job en van onze klanten. Wij staan steeds open voor uw vragen en leveren een uitstekende ondersteuning. Onze toewijding aan ons vak zorgt steeds voor een top eindresultaat, vraag maar na aan onze talloze tevreden klanten.

De merken waarmee we werken

Wij gebruiken enkel de meest kwaliteitsvolle merken voor all onze installaties. Zo garanderen we steeds duurzaam realisaties.