0478 21 01 17

Sanitair

Wij zijn vakspecialisten in sanitair: renoveren van badkamers, nieuwe projecten,... er is geen project dat niet voor ons is weggelegd.

Mogelijkheden

Zowel het uitvoeren als kleine renovatieprojecten als nieuwbouw- of grote projecten behoren tot onze mogelijkheden. Wij werken in de ganse regio van Passendale, Ieper, Roeselare en Kortrijk.

Voor het uitvoeren van onze werken, of het nu gaat om een kleine vervanging, reparatie of renovatie of het installeren van een volledig nieuwe badkamer, toilet, enz. werken wij steeds met de beste producten. Op die manier garanderen wij u een perfecte verhouding prijs-kwaliteit, die bovendien uiterst duurzaam is en geniet van tal van garanties.

Service

Bij LJX Technics staan we voor kwaliteit en een goede service: dankzij gedetailleerd vakwerk en professioneel advies op maat slagen we keer op keer deze belofte waar te maken.

Kies voor een betrouwbare partner met LJX technics

Kwaliteitsvolle installaties

Bij ons bent u steeds zeker van kwaliteitsvolle installaties. Wij bereiden steeds alles tot in de puntjes voor en focussen ons op de grote lijnen als op de details. Wij werken daarbij enkel met de beste producten. LJX Technics staat dus garant voor kwaliteit!

Kennis en ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis bij het uitvoeren van ons diensten pakket. Onze verbintenis aan bijscholing en het opdoen van productkennis zorgt ervoor dat u een professionele partner hebt met vakkennis!

Toewijding en klantvriendelijkheid

Wij houden van onze job en van onze klanten. Wij staan steeds open voor uw vragen en leveren een uitstekende ondersteuning. Onze toewijding aan ons vak zorgt steeds voor een top eindresultaat, vraag maar na aan onze talloze tevreden klanten.

De merken waarmee we werken

Wij gebruiken enkel de meest kwaliteitsvolle merken voor all onze installaties. Zo garanderen we steeds duurzaam realisaties.