0478 21 01 17

Ventilatie

Wij zijn vakspecialisten in het plaatsen van ventilatie en airconditioning en dit met meer dan 10 jaar ervaring. Met een ventilatiesysteem en/of airconditioning zorgen we ervoor dat u aangenamer kunt leven in huis.

Kwaliteit

Een goede luchtkwaliteit in uw kamer, woning of werkruimte is geen overbodige luxe, maar helaas niet altijd even makkelijk te realiseren. Als vakmannen met meer dan 10 jaar ervaring weten wij echter altijd goede raad en streven wij samen met u naar het meest gepaste ventilatieproject, afgestemd op uw noden en de mogelijkheden van het gebouw.

Dit kan bijvoorbeeld door middel van het bekende D-systeem: een balansventilatiesysteem met warmterecuperatie dat werkt volgens de strikte EPB-regelgeving of energieprestatieregelgeving.

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de werken die u graag zou willen laten uitvoeren door ons. Wij behartigen zowel renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten, woningen, bedrijven en appartementen. Onze installaties en onderhoud voldoen aan de strengste en meeste recente normen en garanderen u bijgevolg een zo optimaal mogelijke luchtkwaliteit. Bijkomend kunnen wij u goed adviseren over de mogelijke premies die u kan bekomen voor het installeren van een goed ventilatiesysteem.

Kies voor een betrouwbare partner met LJX technics

Kwaliteitsvolle installaties

Bij ons bent u steeds zeker van kwaliteitsvolle installaties. Wij bereiden steeds alles tot in de puntjes voor en focussen ons op de grote lijnen als op de details. Wij werken daarbij enkel met de beste producten. LJX Technics staat dus garant voor kwaliteit!

Kennis en ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis bij het uitvoeren van ons diensten pakket. Onze verbintenis aan bijscholing en het opdoen van productkennis zorgt ervoor dat u een professionele partner hebt met vakkennis!

Toewijding en klantvriendelijkheid

Wij houden van onze job en van onze klanten. Wij staan steeds open voor uw vragen en leveren een uitstekende ondersteuning. Onze toewijding aan ons vak zorgt steeds voor een top eindresultaat, vraag maar na aan onze talloze tevreden klanten.

De merken waarmee we werken

Wij gebruiken enkel de meest kwaliteitsvolle merken voor all onze installaties. Zo garanderen we steeds duurzaam realisaties.