0478 21 01 17

Wat meer info
over ons?

Wij, de gebroeders Vercaigne, hebben ons bedrijf LJX Technics gevestigd in Dadizele.
De centrale ligging en toegankelijke locatie maken het voor ons mogelijk om allerhande werken uit te voeren, tot in de ganse regio van Ieper, Roeselare, Kortrijk en desbetreffende deel- en randgemeenten.

Ons verhaal

In 2014 werd LJX Technics geboren. De 2 broers (Xavier Vercaigne en Jean Marie Vercaigne) bundelen hun krachten en vormen zo een bedrijf die complete sanitaire oplossingen aanbiedt. Vanaf het begin waren kleine maar ook zeer grote woonprojecten geen probleem. Beide broers hadden intussen al meer dan 10 jaar ervaring.

Met eindeloze energie en door het losbarsten van hun droom kon men de vraag al snel niet meer volgen. Een klein jaar later komt er een samensmelting van het bedrijf Verleau (Laurent) met LJX Technics. De 3 broers Vercaigne vormen nu 1 team.

In 2015 komt er een eerste extra werkkracht in dienst en kan iedere particulier, architect of bedrijf in zee gaan met LJX. Voor de broers Vercaigne is ervaring en kennis zeer belangrijk. Daarom worden schoolverlaters die passie hebben voor het vak opgeleid tot professionals.

De werknemers van LJX Technics worden jaarlijks bijgeschoold en beschikken over rescert certificaten in o.a. volgende domeinen: installatie zonnepanelen / zonneboilers en warmtepompen. Koeltechnieken is een vak op zich. Dit kan enkel beheerst worden door opgeleide koeltechniekers aan boord te hebben. Om en bij 80 procent van het team krijgt daarom de jaarlijkse opleidingen.

De focus op vandaag is anders dan voordien. Een verschuiving van sociale woning bouw naar particuliere woonconcepten waar het totaal plaatje wordt aangeboden is iets wat je van LJX Technics mag verwachten. Sinds 2021 kan u beroep doen op 10 gemotiveerde medewerkers die elk project aankunnen.

Maak kennis met de bestuurders

Wij zijn een uniek en dynamisch team van vakspecialisten.

  • Jean Marie Vercaigne

    Volledige administratie (21 jaar ervaring)

  • Laurent Vercaigne

    Patron van de werkvloer (16 jaar ervaring)

  • Xavier Vercaigne

    Duizendpoot (15 jaar ervaring)

Kies voor een betrouwbare partner met LJX technics

Kwaliteitsvolle installaties

Bij ons bent u steeds zeker van kwaliteitsvolle installaties. Wij bereiden steeds alles tot in de puntjes voor en focussen ons op de grote lijnen als op de details. Wij werken daarbij enkel met de beste producten. LJX Technics staat dus garant voor kwaliteit!

Kennis en ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis bij het uitvoeren van ons diensten pakket. Onze verbintenis aan bijscholing en het opdoen van productkennis zorgt ervoor dat u een professionele partner hebt met vakkennis!

Toewijding en klantvriendelijkheid

Wij houden van onze job en van onze klanten. Wij staan steeds open voor uw vragen en leveren een uitstekende ondersteuning. Onze toewijding aan ons vak zorgt steeds voor een top eindresultaat, vraag maar na aan onze talloze tevreden klanten.